Of kisses and nutella (Kris/Tao) {fordítás}

Eredeti történet: Of kisses and nutella
Író: chubbycesanut
Páros: Kris (Yifan) x Tao (Zitao)
Korhatár: 12
Figyelmeztetés: Fiú x fiú szerelem


Zitao fáradtan dörzsölte a szemeit, miközben belépett a konyhába. Nyár volt, semmi tennivaló. Mivel a barátaik mindenféle programokat terveztek, ő és Kris már a nyári szünet elején magukra maradtak. Egy hét elteltével is a lakásuk kényelmében pihentek. Nem mintha bánta volna.
Szerette a korai reggeleket, a  lusta délutánokat és a késő estéket – bár néha szinte már epedezett egy kis izgalomért, bármiféle akcióért, egy ponton még a szkander is az eszébe jutott. De sohasem panaszkodott.
- Reggelt – köszöntötte Kris, a válla felett mosolygott rá. – Feltartottalak az éjjel?
Zitao tudta, hogy ezzel semmire sem utal, semmi szexuális jellegű dologra, mégis elpirult. Megkönnyebbült, mikor Kris elfordult észre sem véve a rózsás orcáit. – Dehogy. Csak ma korán keltél.
- Igen – nevetett. Zitao felkarja libabőrös lett, nem tudta eldönteni, hogy hűvös vagy túl meleg van-e. A magasabb férfi felé fordult, a kezében egy üveg volt.
- Az meg mi? – kérdezte, közben a jobb tenyerével a könyökét dörzsölgette. Az előző éjjel meleg volt, így mindketten trikóban és alsónadrágban aludtak.
- Hm? Ez? – Azzal a nutellás üvegre pillantott. Zitao bólintott, ő pedig meglepve húzta fel a szemöldökeit. – Még sosem hallottál róla?
A fiú megrázta a fejét, majd a hűtőszekrényhez lépett, hogy kivegyen egy palack vizet. – Mi az? Csoki?
- Nutella – javította ki. Zitao nem értette.
- Nu-tella? – kérdezte, miután ivott. Kinyújtotta a kezét az üvegért és miután megkapta, kíváncsian hajolt fölé, hogy megszagolja a tartalmát. – Jó az illata.
- Mert jó. Kanadában gyártják. – Azzal felvette a konyhapult szélén lévő felbontott pereces zacskót és kérte, hogy mártson bele egyet a csokis-mogyorós mennyországba. Zitao meg is tette, végül az ujjait krém borította, ügyetlenségében a szája szegletébe egy kis foltot kent.
- Mintha lenne valami az arcomon – motyogta, de szinte azonnal egy újabb perecért nyúlt. Azonban Kris elhúzta előle, az arcán pajkos vigyor húzódott.
- Adj egy csókot és odaadom a zacskót. – Farkasszemet néztek pár pillanatig, majd a fiatalabb a pultra csapta az üveget.
- Jó. Gyere ide – parancsolta, az arca mérges, de aranyos grimaszba torzult. – Már ha nem akarod, hogy csokit kenjek a hajadba.
- Nutellát – javította ki ismét. Kissé lehajolt és Zitao szája sarkához nyomta az ajkait, majd kinyújtotta a nyelvét, hogy lenyalja a maszatot. A fiú úgy megilletődött, hogy hirtelen megugrott, a párja mellkasához nyomta piszkos kezeit.
- Kris – kezdte a textilt bámulva. – Nézd, mit műveltél!
- Ah. – A kulcscsontja fölé kenődött édességre nézett. – Azt hiszem, ide is jutott.
- Te... – Zitao elpirult, a kézfejével próbálta eltakarni az arcát. – Csak add ide a perecet!
- Tudod... – Nem törődött a kéréssel. – Finom vagy nutellával.
- F-fejezd be, Kris!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Bárcsak (D.O/Chen)