Nincs mentségem (Ruby/Miley)

Páros: Ruby Rose Langenheim/ Miley Cyrus
Korhatár: 16
Figyelmeztetés:  N/N, enyhe erotikus tartalom
Megjegyzés: A történet Ruby szemszögéből íródott. 




Hűvös bársonytakaró ölel, libabőrös leszek, ahogy puha ujjbegyek kezdik csiklandozni a hátamat. Az arcom a párnába nyomom, érzem rajta az illatod, és mintha tűzijáték robbanna a mellkasomban. Oldalra fordulok, gyönyörű szemek ragyognak a félhomályban. Szeretnélek megcsókolni, Miley, bocsánatért esedezni, képes lennék térdre ereszkedni előtted, a hasadhoz szorítani a fejem, a derekadat ölelném és addig sírnék, míg el nem ázna a pulóvered, csak hogy elmoshassam a legutolsó csepp haragodat is.
  Mintha csókokba öltöztetnének, rúzs- és nyálfoltok borítják a testemet. A függönyök közötti résen bevilágít a szemközti gyorsétterem neonfénye, minden másodpercben más színbe borítja a szobát és az arcunkat.
  Tényleg nem fogsz rám haragudni? Vagy csak félrenézel majd, mint minden hibámnál? Úgy teszel, mintha meg sem történt volna? Rengeteg kérdésem van, Miley. De mikor kapok válaszokat?
  Hosszú, vörös körmök csikarják a combomat, pár pillanatra meg is feledkezem a gondolataimban visszhangzó monológról. Szőke hajszálak omlanak a hasamra, a csókoktól pedig megremegek. Elengedem a bársonyt, hogy a dús tincsekbe markolhassak. Félresimítom őket és szépséges szemek pillantanak rám a rebegő szempillák alól. Sóhajtok, a harapástól mindenem bizsereg.
  Úgy szégyellem magam, mert ebben a pillanatban nem érdekel, ha fognyomok látszódnak majd a bőrömön, az sem, ha holnap észreveszed őket. Nincs mentségem, Miley, sohasem volt. Csak bűntudat és a bocsánatod reménye van nekem.
  Tudom, hogy mikor reggel felébredek, a szívem sajogni fog a tűzijáték után, gyűlölni fogom magamat. Rettegni fogok, hogy megérzed a szobában rekedt ismeretlen parfüm utolsó lélegzetvételnyi aromáját. Kicsordul majd a könnyem, mikor pár nappal később összegörnyedsz az ágy alatt talált magányos fülbevaló láttán, és arra fogok gondolni, hogy már késő a síráshoz.
  Annyira sajnálom, Miley. Remélem, ez alkalommal is megbocsájtasz majd, mert nem tudnék nélküled élni. De Judee nélkül sem.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák