10 x Kris/Lay Drabbles {fordítás} (+18)

Eredeti történet: 10 x Kris/Lay Drabbles
Író: thesockmonster
Páros: Kris (Yifan/Wufan) x Lay (Yixing)
Érintett banda: EXO
Korhatár: 18
Figyelmeztetés: Fiú x fiú szerelem, szexuális tartalom (nem minden részletnél)



Angst

A rés először apró, csak egy mikroszkopikus hasadás a szívén, mikor meglátja, hogy Yixing valaki másra mosolyog. Lassan növekszik, épphogy észrevehetően, mígnem egy nap ketté hasadt szívvel ébred, Yixing pedig a szoba másik végében nevet egy tréfán, ami nem is vicces. A szilánkok sajognak és legszívesebben a sarokba kuporodna, hogy elmossa a fájdalmat, de most csak annyira futja, hogy felhúzza a lábait és velük együtt mosolyogjon.



Alternatív univerzum

- A vállaid túlságosan merevek.

- A vállaim nem merevek - morogja Yixing, köröz velük egyet, hogy ellazuljanak. Nem az ő hibája, Wufan szó szerint a nyakába liheg, forró lélegzetvételek borzongatják. Hatalmas tenyerek irányítják újra a helyes pozícióba, felemeli a fegyvert és a távoli célpontra mered.

- Lazulj el - suttogja Wufan, Yixing keze pedig elmozdul. - Fel - érkezik a parancs, ő pedig ismét próbálkozik.

A lövés hangos és olyan erősen rúg vissza a fegyver, hogy ő Wufan mellkasának ütközik. Karok fonódnak a csípőjére, hogy megtartsák, Yixing felnéz, a kiképző pedig mosolyog. - Újra. És ez alkalommal talád el is a célpontot.



Crack

Yifant felébreszti egy furcsa érzés, mintha valami hiányozna a karjai közül. A szájíze keserű, a feje pedig dübörög. Megmozdul, hogy felüljön, de visszahuppan. Lehéz és a valaha hallott leglányosabb sikoly szökik ki az ajkai közül.

- Fogd be - szól egy rekedt hang.

- Miért vagyunk az ágyhoz bilincselve? - tudakolja a fémláncot húzogatva. - És miért vagyunk pompomlány-egyenruhában?

- Mi? - Yixing szemei hatalmasra nyílnak és próbálja feldolgozni a történteket a másnapossága ellenére. - Ha tényleg így dugtunk, kiakadok, hogy nem emlékszem rá.



Jövő

- Lefogadom, hogy nem sejtetted, hogy ez lesz - jelenti ki Yixing könnyedén, pedig mindketten érzik a szavak mögött megbúvó fájdalmat. Wufan ujjai szorosabban markolják a tolószék fogantyúját, miközben Yixinget tolja végig a kórház folyosóján. Egy része még mindig az áttörésre vár; hogy Yixing felugorjon a székből egy ragyogó vigyorral az arcán.

- Itt leszek, mikor kijössz.

Egy nővérke veszi át a kerekesszék fogantyúját, Yifan elfordul, egy nyirkos kéz markol a csuklójára, hogy durván visszarántsa. Olyan kétségbeesés csillog Yixing szemeiben, amilyet még sohasem látott. - Ígéred?

A kérdés kétélű, de a válasz ugyanaz. - Itt leszek - bizonygatja. A nővér egy összeroppant Yixinget tol át a duplaajtón és Yifan a kemény műanyagpadra ül. Ő itt lesz.



Első alkalom

Az első csókuknak cseresznyés ajakápolóíze van. Yixing lehunyja a szemeit, ahogy Wufan közelebb hajol. Röpke pillanat, csók helyett inkább csak összeérő ajkak, de akkor is számít. Még mindig annyira bizonytalan, a kezei remegnek, miközben elhúzódik. - Megint - parancsolja Yixing, majd mielőtt még a másik férfi bármit is tehetne, a pólójánál fogva rántja magához. A második csók sokkal jobb.



Fluff

A szabadnapok a legjobbak. Wufan az ágyban lustálkodhat, a paplan félig a padlóra lóg, miközben a napsugarak felmelegítik a szobát. A párnához dörgöli az arcát és elmosolyodik, mielőtt az álom újra magával ragadja. Az ajtó kinyílik, szelíd léptek dobognak a parkettán. Wufan nem nyitja ki a szemeit, mert tudja, hogy ki az. Az ágy szélére kucorodik és kinyújtja a karját. A matrac besüpped,Yixing a férfi ölelésébe simul. Puha ajkak érnek Wufan nyakához, közelebb húzza őt.

A szabadnapok Yixinggel a legjobbak.



Slice of life

Wufan lassan kinyújta az egyik kezét, hogy elcsenjen a konyhapulton felsorakozó zöldségdarabkákból párat. Egy pillanattal később Yixing ellöki és csúnyán néz rá. - Várj - puffogja, mielőtt visszafordul a már sistergő serpenyőhöz.

Wufan az ajkait biggyeszti, a grimasza komikus. Egy hirtelen mozdulattal a jobb oldalon lévő muffinokhoz manőverezik. Yixing nem elég gyors és a férfi már el is húzza a tenyerét onnan, ahová a spatula csapódik.

- Wufan - kiáltaja, de ő már el is menekült, hogy vihogva tömje magába az édességet.



Hurt/Comfort

- Ha nem maradsz nyugton, ide hívom Taót, hogy lefogjon - fenyegetőzik Yixing, mire Wufan azonnal ledermed. Grimaszol, mikor a férfi a gyűrűsujja érzékeny ujjbegyét tapogatja egy csipesszel. A bőre alá fúrodott pici fadarabka sajog, Yixing pedig nem könnyíti meg a helyzetet, azzal hogy újra megpróbálja kiszedni.

Wufan a fogait összeszorítva sziszeg, Yixing pedig csípős tekintettel mered rá. A következő kísérlet sikeresnek bizonyul, a férfi megfeszül, ahogy a fájdalom végigcikázik az egész karjában. Egy aprócska faszálka és ő egy kisgyermekké válik. Persze, a büszkesége azonnal helyreáll, mikor Yixing egy csókot nyom az ujjára, majd az ajkaira. - Jobb?



Smut

Wufan egyik tenyerét Yixing szájára nyomja; hiábavaló kísérlet, hogy elnyomja a nyögéseit. Sötét tekintet fúródik a sajátjába, hogy még gyorsabb és durvább tempóra ösztönözze a már így is hevesen mozgó férfit. Rossz ötlet engedelmeskedni, Wufan mégis megteszi. Szabad kezével kissé elhúzza Yixinget a faltól, a csípőjére markol és minden egyes lökésnél maga felé húzza őt. Yixing egyre hangosabb, elengedi a száját, hogy közelebb hajolva megcsókolhassa. Nem segít a hangok elnémításában, de ez Wufant már nem érdekli többé; úgy nem, hogy Yixing combjai szorosan ölelik őt és közben egyre gyorsabban mozog. Úgy dönt, jobb, ha az egész épület hallja őket így, mert akkor tudni fogják, hogy Yixing csak hozzá tartozik.



Feloldatlan szexuális feszültség

Senki sem visel csőfarmert próba alatt. Főleg akkor nem, ha megszabott koreográfiát gyakololnak, hogy közben kényelmetlenül tapadjon az izzadt bőrhöz, hogy teljesen átitassa az anyagot. Kivéve, ha te vagy Zhang Yixing.

Wufan szemei a combjaira és a nadrág alatt gömbölyödő fenekére tapadnak. Kiesik a ritmusból, a bajsza alatt morog minden alkalommal, mikor elront egy lépést. A tükörre fókuszál mostantól, a tekintete csak a saját alakjára mered Yixing teste helyett, és reméli, hogy ott is marad. De sohasem mulaszt el egy pillanatot sem, mikor a férfiassága a farmeren keresztül kidomborodik vagy ahogy a pólója fellebben egy-egy mozdulatnál.

Wufan melegítőadrágja már túl szűk, Yixing pedig a tükörből vigyorog rá.


Megjegyzések

  1. Szia!

    Nagyon jópofa volt ez a kis iromány, amiben a különböző stílusokat adta vissza az író. Hihetetlen ügyes vagy, hogy a fordítás ezeken nem csorbított, nagy hozzáértéssel fordítottad át ezeket a kis részeket, melyek így magyarul is tökéletesen bemutatták a különböző írásmódokat. Tetszett nagyon, nem csak ez a csavar, de maguk a történetecskék is. Aranyos páros.Köszönöm, hogy olvashattam!

    Xiumaru

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :3

      Nekem is nagyon tetszik, hogy ilyen formában alkotott az író. :3 Örulök, hogy tetszett. :D Köszönöm, hogy elolvastad és írtál :3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

84 Bancroft Lane (The Chanxing Letters) {fordítás}

Írói próbák

Függőleges vagyok (OTP)